Blog

Hva og når regnes det som et! overgrep

Spørsmål:

Fra jeg var rundt syv år har jeg opplevd forskjellige ting med forskjellige eldre gutter. Jeg snakker om gutter som var fire til seks år eldre enn meg. Det begynte med at jeg som 7 åring måtte se på en eldre gutt mens han onanerte og en gang måtte jeg se på sammen med hans søster. Når jeg fortalte om det hjemme ble det skjøvet vekk. Senere var det teltturer med eldre gutter som ville at jeg onanerte de og de ville onanere meg og ha anal samleie selv om jeg var rundt 11, og det var jo spennende! Men er dette vanlig eller var noe av det overgrep? Jeg har siden i livet slitt med overdreven sjalusi ovenfor kvinnelige partnere og alltid vært sikker på at andre var mer attraktive for de! Jeg har hatt mye angst for dette. Tanker som jeg ikke får ut av hodet. For meg har seksuelle relasjoner til kvinner blitt en kamp for å overgå enhver seksuell opplevelse min kvinnelige partner har hatt med tidligere partnere. Dette til en slik grad at jeg selv glemmes. Og hele tiden spinner ting i hodet og mitt om hva de kan ha opplevd med tidligere partnere?

 

Svar:

Hei Kai.

Fint at du klarte å sende mail til oss. Jeg skal svare deg så godt som mulig. Det du har opplevd er utvilsomt seksuelle overgrep. Du sier at du var ca 7 år, og den eldste var ca 6 år eldre enn deg, altså en ca 13 år gammel tenåring m.f. En gutt på 7 år er et barn, mens en på 13 år er i puberteten og har begynt å utvikle kropp og sinn i retning av å bli voksen. Det at det også var flere eldre tilstede i de forskjellige situasjonene, har sannsynligvis forsterket dine opplevelser.
Det som du har opplevd er ikke din skyld. Hva som er vanlig i puberteten tror jeg ikke det finnes et fasitsvar på. Men at det skjer at noen utforsker mastrubering sammen med andre etc i puberteten, er ikke så unormalt. Det at temaet ble skjøvet vekk hjemme, er nok også en årsak til at du sliter med dette i dag. Vil råde deg til å kontakte legen din, som igjen kan henvise deg videre til psykolog, terapeut eller lignende. Det er viktig at du får snakket med noen om dette. Det har hjulpet for meg, å snakke med profesjonelle over tid. Du kan også gå inn på www.fmso.no som er er forkortelse for «Forening Mot Seksuelle Overgrep» i Norge. Der kan du se om det finnes et senter i nærheten av der du bor. De kan hjelpe deg videre, med råd, samtaler osv. Du er velkommen til å sende oss mail igjen, om du har flere spørsmål. Lykke til så lenge. Ta vare på deg selv. Du er ikke alene…

Hilsen Johnny

cartoon porn