Blog

Fra en mamma

Spørsmål:
Sønnen min fortalte for meg etter alle år, han er nå 19 att han ble utsatt for voldtekt fra han var 7 till han var 12. Hele julen var ett marreritt. Vi har anmeldt det till politiet og fått en advokat som hjelper oss i dette. Men jeg er så fortvilt. Vi har ingen som hjelper oss. Sønnen min har bare gått ungdomsolen, og begjynte på musikkskolen. Tog han ut fra musikkskolen for att vi skulle flytte till en annen by. Akkuratt nå har han gått ut han sier mama jeg vill ikke leve lengre. Min gitar som jeg er så glad får ingen toner lengre. Mamma jeg kan ikke synge lengre min stemme vill ikke lenger for jeg er så fuck opp i hodet. Han fortalte att når han fortalte det om igjen var det som allt hende på nytt. Jeg vet ikke hva jeg skall gjøre. Han er helt svart under øynene. Han sover ikke. Han sier mamma jeg jobber ikke jeg har ikke fått hjelp av nav till jobb. Jeg har ingen skole, du tog meg utav den jeg sitter her og vet ikke hva som er rett eller feil. Vi skall till en slags sykelog i morgen, men han er så lei av å prata han vill gå på skolen, han sier jeg har ingenting å gjøre. Han har gått i 2 år uten jobb. Fikk ett jobb det var noen som hadde sitteti fengsel som han skulle jobbe med den ene sa du vet vell att jeg har sittet inne ifengsel og du vet vilke eklige tanker jeg har om sonne gutter som deg, du er vel yngst her. Min sønn ble livredd og vi snakket om det med nav og de andre, men ingen hjelpte, de sa att sønnen min passet ikke inn i arbeidsplassen. Jeg sa till nav att det her er krenkelse, jo de inrømmet det men nå måtte han på utredning for å finneut om han har adhd.
Det er veldig bra att det kommer ut. Det skulle kommet ut for lenge siden. Forstår ikke att noen kan spørre så dumt? det er på tide att dom jævla pedofilene kommer fram i lyse, att de blir avsløret og dømt for det de har gjort. De har myrdet det er sterkt ord men så er det. De har tatt fra barnen rett till livet, det var det jeg opplevde når sønnen min kom hjem og fortalte. Jeg ble så sint hvordan kan bare pedofiler knulle små barn og egentlig skjæra de i småbiter, og levere restene av en skadet sjel, og en opprivet familie med alle slags følelser. Jeg føler att de selv skulle få kjenne den smerten det barnet hadde. Om ett uskyldigt barn får kjenne den forferdelige smerte av frykt av skam osv, hvor mye mer vill jeg att de skall kjenne den, som har gjort allt dette. Jeg hater pedofile, de har ødelagt det mest fine uskyldige till

Svar:

Hei Mor.

Dere har allerede gjort det viktigste, dere har snakket om dette, overgrep skal ikke ties ihjel, de skal snakkes ihjel!!!!!!!!!!!
Vit at dette skrittet er det største og tyngste, godt jobbet, synes jeg.
Gutten din trenger hjelp omgående, tror jeg.
Det viktigste er å komme igang fort, jo mer din sønn skal gå rundt å plages med dette jo mer ødelagt blir han.
Det din sønn/dere ikke skal gjøre, mener jeg, er å snakke med kreti og pleti om dette, dette for å beskytte seg selv.
Livet er hardt nok som det er, folk trenger ikke å prate bak ryggen på dere.

-Har dere vært hos psykolog eller skal dere?
-Har selv god kontakt med Nav, spør etter en Nav-los, sønnen din trenger det og har krav på det.
Min psykolog samarbeidet med Nav-los`sen min det gikk knirkefritt.
Spør gjerne skal svare så godt jeg kan.

Hvis dere bor i nærheten av Oslo så er det bare ringe SSMM. Se utsatt mann siden.
Kan ikke så sagt nok godord om SSMM.

Dette kan jeg si til din sønn ang å ta sitt eget liv ; IKKE GJØR DET,
Har nok selv gått rundt med lange/vonde tanker( ikke kast bort tida di på det) om å ta mitt eget liv, da har overgriper vunnet.
Dette er ditt liv og det er du som skal leve det.
Det er du gutt som skal gå ut av dette med hevet hode, du har ikke gjort noe galt, dette er ikke din skyld.
Tro meg, jeg tuller ikke.

Ellers så er det jo mange oppfatninger av en pedofil,
at de ødelegger andres liv er hevet over enhver tvil.
Men fortvil ikke, det er hjelp å få, jeg tror at det å komme i gang tidlig er noe av det viktigste.
Det er mange beviser på at det å bære på sånne hemligheter er direkte ødeleggende.

Til deg som mor, så er jeg dypt beveget av det du har gjort og skrevet, verden trenger mødre som bryr seg.

Skriv spørsmål så skal det nok svares ja.

Take care.

Hilsen Tomm Erik

kinox -4-free