Blog

Få venner

Spørsmål:

Jeg ble misbrukt som barn, men har heldigvis fått hjelp innen psyken, men jeg slitter enda med å få manlige venner jeg vet liksom ikke helt hvajeg ska gjør eller hva jeg ska sei, det har mye med at jeg har et skeptisk bilde på menn og slitter ennå med å stole på andre menn. hvordan går jeg fram for å komme over denne frykten? og hva gjør jeg for å få et vennskap?

Svar:

Hei.

Det at du er skeptisk til menn er en helt naturlig reaksjon på det du har opplevd som barn!
Jeg har også hatt det slik, at jeg har hatt problemer med menn. Jeg har vært skeptisk og hatt få mannlige venner. Jeg hadde mannlig overgriper. Forstår at du også hadde det.

Du skriver ingenting, om du fortsatt går til behandling/får hjelp. Jeg har også fått hjelp, og går fortsatt i samtaler med psykolog. Etter lang tid  med samtaler hos psykolog og andre terapeuter, så begynte jeg sakte men sikkert å tørre å stole litt på andre menn. Jeg har også møtt en del andre utsatte menn, det var litt rart til og begynne med. Men det gjorde godt å snakke med andre menn, i samme situasjon. Jeg har gått en lang vei selv, men jeg vil at du skal vite at det er håp. Det er viktig at du snakker om dette temaet med din psykolog/terapeut etc.  Ta gjerne kontakt igjen…

Hilsen Johnny

free hd porn